viernes, 30 de noviembre de 2012

novedades

Hay algunas novedades en el calendario:

CANTA'M UN CONTE
2 de diciembre: por segunda vez contamos el cuento sobre la vida de Eduard Toldrà (con ilustraciones proyectadas) en el Museo de la Música de Barcelona, en dos pases, a las cinco y a las seis de la tarde.

2 de desembre: per segon cop expliquem el conte sobre la vida d'Eduard Toldrà (amb il·lustracions projectades) al Museu de la Música de Barcelona, en dos passis, a les cinc i a les sis de la tarda.

VILAMERCAT
Este año estaré en el decimoséptimo Vilamercat, un mercado de pintura y obra gráfica a buen precio que organiza la galería de arte Ismes de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) por Navidad. Fechas: del 30 de noviembre al 15 de enero. Por si alguien se quiere pasar, Ismes es una galería pequeñita, la última que queda en Vilanova (donde por cierto había habido mucha movida galerista hace años, pero...), una galería interesante y dinámica. Abren todas las tardes de lunes a sábado de 18 a 21h, y los sábados por la mañana de 11 a 13'30h. (c/ Sant Pau, 20-22, Vilanova i la Geltrú).

Aquest any seré al dissetè Vilamercat, un mercat de pintura i obra gràfica a bon preu que organitza la galeria d'art Ismes de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) per Nadal. Dates: del 30 de novembre al 15 de gener. Per si algú s'hi vol passar, Ismes és una galeria petiteta, l'última que queda a Vilanova (on per cert hi havia hagut molta moguda galerista fa temps, però...), una galeria interessant i dinàmica. Obre totes les tardes de dilluns a dissabte de 18 a 21h, i els dissabtes al matí d'11 a 13'30h. (c/ Sant Pau, 20-22, Vilanova i la Geltrú).


No hay comentarios:

Publicar un comentario